Hubungi Kami

Emel
kahwinkad@gmail.com
Telefon / SMS
019-2352583 (Hafiz)
013-3531448 (Umi)    Kami adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM di bawah nama SALJU CREATIVE.. Walaupun kami hanya menjalankan perniagaan secara online. Kami telah bertapak di Lembah Klang selama 1 tahun di dalam bidang percetakan khususnya kad kahwin.
 
   
Kami menyediakan galeri online kad kahwin yang mudah dilayari, pesanan online mudah & murah. Kami juga mengekalkan kadar lama walaupun harga kertas naik beberapa kali berikutan kenaikan harga minyak, kami tidak berhenti 'memberi' hanya yang terbaik.
 
    Kepada pasangan pengantin yang telah berurusan dengan kami, TERIMA KASIH kerana memberi kepercayaan untuk kami meneruskan perniagaan kad kahwin kami. SELAMAT PENGANTIN BARU.

   
Kepada semua bakal pasangan raja & ratu sehari - Team Kad Kahwin SALJU CREATIVE mengucapkan "Selamat Pengantin Baru" Jangan lupa terus mendekatiku di sini menerusi laman web blog.

    Selain menyediakan perkhidmatan percetakan kad kahwin, kami juga menyediakan perkhidmatan fotografi, guestbook, cenderahati dan hiasan hantaran..


 Kenapa Pilih Kami?
  • Harga - Kami cuba memberikan harga yang terbaik bagi pelanggan-pelanggan kami. Kami menyediakan kad kahwin semurah 40sen dengan kualiti kad 230gm. Kami tidak pernah mengenakan sebarang bayaran tambahan untuk artwork, envelope, peta 2 pihak dan penukaran warna kad.
  • Kualiti - Kami sentiasa menjaga kualiti kad dengan hanya memberikan kad 230gm utk kad-kad kahwin kami. Artwork kami akan diperiksa beberapa kali untuk mengelakkan sebarang kesilapan dimana pelanggan juga diminta memeriksa draft design kad kahwin.
  • Masa - Kami cuba menghasilkan artwork dan proses percetakan kad kahwin secepat yang mungkin mengikut kehendak pelanggan dan kami tidak mengenakan bayaran tambahan untuk mana-mana pelanggan yang mahu kad kahwin disiapkan awal/urgent. Pelanggan juga boleh menjimatkan masa dengan hanya membuat tempahan secara online tanpa perlu berjumpa dengan kami. Pelanggan boleh membuat pertanyaan secara online melalui YM atau email kepada kami.
  • Penghantaran - Kami akan membuat penghantaran kad kepada pelanggan secara percuma (klang valley area). Bagi diluar kawasan Lembah Klang, kami akan poskan kad kahwin anda (Bayaran pos mengikut berat. Tiada penambahan harga dari kami).
  • Syarikat Berdaftar - Walaupun kami menjalankan perniagaan secara online tetapi syarikat kami telah berdaftar dengan SSM dibawah nama SALJU CREATIVE
<script src="http://www.abu-farhan.com/script/daftarisiblogger/blogtoc-min.js">
</script>
<script src="http://saljucreative10.blogspot.com/feeds/posts/default?max-results=9999&alt=json-in-script&callback=loadtoc">
</script>

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "