Saturday, 9 November 2013

Nadiah dan Rohaiza

Assalamualaikum

Kad kahwin Nadia dan Rohaiza..

Warna : koko / kayu dan putih
Design : de note book
Selamat pengantin baruuu....
Semoga bahagia hingga ke syurga..
Aminnn ..

Terima kasih kerana berurusan dengan kami :)

Thursday, 11 April 2013

Fazul dan June

Assalamualaikum

Fazul love June
01 September 2013

Design ni custom made request by pengantin.

saiz 4"x9"
2 lipatan

Draft yang dihantar untuk semakan pihak pengantin

Design wedding gift box bagi majlis resepsi mereka


emel kami untuk details
kahwinkad@gmail.com

Monday, 8 April 2013

Pengumuman Pemenang Contest!!

Assalamualaikum..

Setelah seminggu meneliti setiap slogan,
di setiap blog yang menyertai,
seperti yang dijanjikan,
Tibalah masa yang dinanti-nanti...

Pengumuman pemenang bagi contest
"I love salju creative"..

Tiga pemenang t-shirt dari salju creative ialah

TAHNIAH!!
Kepada pemenang, boleh menghantarkan details anda ke email kami
untuk menuntut hadiah anda!!! :)

emel: kahwinkad@gmail.com

Sebagai penghargaan kepada semua peserta yang telah menyertai contest, 
kami berbesar hati untuk memberi diskaun sebanyak 10%!!.
 mereka yang berminat, bolehlah emelkan details seperti berikut:
1. kuantiti
2. design baju
3. saiz baju
4. nama blog
5. link penyertaan anda

Kami akan menghantarkan code diskaun beserta design sebelum di print.
Code diskaun hanya boleh dituntut sehingga 16 Mei 2013 sahaja..

Sekian, Terima Kasih


Thursday, 21 March 2013

Hand bag for sale

Hand bag berkualiti
Metirial : PU (plastic polyurethane)
Harga : rm40 - rm55 (tidak termasuk postage dan bergantung pada saiz)

Sila lihat fb kami untuk milihat lebih banyak design...

Bagi yg ingin menbeli dengan kuantiti yang banyak...sila pm kami untuk harga borong







Kami

Kamilah owner salju creative.. :)
Gambar ni shot masa kami mendaki broga hills.. Hehe..


Monday, 25 February 2013

CONTEST 1: "I LOVE SALJU CREATIVE"

Assalamualaikum..


Banner Contest

Pertandingan ini dibuat untuk memberi peluang kepada anda memakai tshirt yang tertera nama blog anda.. 
Sehelai roundneck t-shirt, biasanya berharga RM25-30..
Harini, kami di Salju Creative ingin memberi anda secara percuma.. 
Kalau nak, jom join contest ni.. hehe..

ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA



p/s: kesemua pemenang akan menerima sehelai t-shirt pilihan sendiri, tertera nama blog anda=) suka tak?

CARA PENYERTAAN
1. Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative.
2. Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.
3. Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
# Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
#Banner yang dilinkkan ke blog ini.
#Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
#Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)

KRITERIA PEMENANG
3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN
31 MAC 2013

SEKIAN, TERIMA KASIH
^,^

------------------------tambahan dan peringatan 28/2/2013...----------------------------

SARINGAN PEMENANG akan dibuat pada 31MAC2013 jam 2pm.. CARA PEMILIHAN PEMENANG;
1. AYAT MANIS TENTANG SALJU CREATIVE
2. MEMENUHI SYARAT-SYARAT PENYERTAAN (SETIAP BLOG AKAN DI CHECK)
*ada diantara peserta yang tidak memenuhi syarat penyertaan.. masih ada masa untuk berbuat demikian (terutama syarat penyertaan no 1 & 2) untuk melayakkan anda tersenarai dalam calon pemenang!!

ok.. terus support kami di salju creative!!
tq
^.^

Tuesday, 5 February 2013

Cartoon Wedding Card


Card Code: SC AIA

Open size : 21cm (H) x 14.5cm (W)
Close Size: 10.5cm (H) x 14.5cm (W)
Comes with Gold Hotstamping 
Envelope : Ivory 10.6cm (H) x 15.6cm (W)
Paper: Simili


Coklat 

Biru

Hijau

Purple

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "