Sunday, 16 December 2012

Aida & Idrus

Assalamualaikum..

Harini kami nak kongsikan kad kahwin yang sudah siap kami design khas untuk bakal pengantin..
Customer berikan kami draf / gambaran kad kahwin yang mereka kehendaki..
Warna dalam R,G,B
Pihak kami akan design kan sehingga customer berpuas hati.. 
Customer ini, hanya mengupah kami untuk design sahaja..
dan mereka print sendiri.. so, sangat boleh menjimatkan perbelanjaan perkahwinan mereka..
Anda mahu juga??
Hubungi: Salju Creative di talian 0133531448

Ia tidak terhad kepada jemputan perkahwinan sahaja..
Birthday party dll juga digalakkan..
Sekian

Tuesday, 17 July 2012

Suhila dan Kamarul Asyraf


Assalamualaikum.. 
Kad ini merupakan kad yang kami design mengikut citarasa pelanggan..
Pelanggan bagitau nak kad macamana, 
Pihak kami design, bila dah setuju, baru kita print =)
Cantik kan?? hehe.. 


Harga?? sangat berpatutan.. =)

Harga Promosi 
RM 0.30 sen / pcs - 1500 keping 
(free bunting 2'x5')
RM 0.35 sen / pcs - 1000 keping
RM 0.40 sen / pcs - 500 keping



ciri-ciri kad:
1. Laser Jet Printing (Hitam Sahaja..)
2. Kertas 120gsm / Warna, Boleh Pilih mengikut warna yang anda sukai.
3. Tiada Caj Tambahan Untuk Pelan.
4. Sampul Kad disediakan.. (Tiada Bercetak)..
5. Free gift (banting/banner) untuk tempahan kad1500 keping ++..
6. Direkabentuk untuk mereka yang inginkan penjimatan yang terbaik!!=)

Tuesday, 29 May 2012

Cartoons Card (Ready Made)

Cartoons Card yang ni ready made.. tapi cantik jugak la.. unik..
design die lebih kurang ivory card..
lipat 3.. 

harga pon same ye, bakal pengantin yang cun dan handsome sekalian..
saiz bukaan kad ini ialah 7.75" x 8.75"
lipat 3.. 

ada 4 pilihan warna kad..
Hijau, Pink, Purple and Gold..

Harga:
RM0.70/pcs untuk 500keping
RM0.65/pcs untuk 1000keping
RM0.60/pcs untuk 1500keping

kalau berkenan, boleh terus hubungi kami ye =)

Monday, 28 May 2012

Ivory Card




maaf, gambar sedikit kabur.. =)
Sila rujuk gambar di bawah untuk details kad Ivory ye..

saiz bukaan kad ini ialah 7.75" x 8.75"
lipat 3.. 

ada 5 pilihan warna kad..
Hijau, Pink, Purple, Koko and Gold..

Harga:
RM0.70/pcs untuk 500keping
RM0.65/pcs untuk 1000keping
RM0.60/pcs untuk 1500keping

kalau berkenan, boleh terus hubungi kami =)

Friday, 18 May 2012

EXCLUSIVE HOT STAMP

Monday, 16 January 2012

Kad Kahwin Murah

 Ciri-ciri Kad;
1. Laser Jet Printing (Hitam Sahaja..)
2. Kertas 100gsm / Warna, Boleh Pilih mengikut warna yang anda sukai.
3. Tiada Caj Tambahan Untuk Pelan.
4. Sampul Kad disediakan.. (Tiada Bercetak)..
5. Free gift untuk tempahan kad1500 keping ++..
6. Direkabentuk untuk mereka yang inginkan penjimatan yang terbaik!!=)

PROMOSI SEHINGGA 16 MEI 2012 SAHAJA!!!

 Antara rekabentuk yang ada...

SC A5 01


SC A5 02

SC A5 03

SC A5 04

SC A5 05

SC A5 06
Harga Promosi (Sehingga 16 Mei 2012)
RM 0.40 0.30 sen / pcs - 1500 keping 
(free bunting 2'x5')
RM 0.45 0.35 sen / pcs - 1000 keping
RM 0.50 0.40 sen / pcs - 500 keping

Sunday, 8 January 2012

SC B 001




30sen - 1000 keping & 
40sen - 500 keping.. 

tulisan semua black... 
kertas boleh pilih warna.. ikut tema.. =)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "