Monday, 25 February 2013

CONTEST 1: "I LOVE SALJU CREATIVE"

Assalamualaikum..


Banner Contest

Pertandingan ini dibuat untuk memberi peluang kepada anda memakai tshirt yang tertera nama blog anda.. 
Sehelai roundneck t-shirt, biasanya berharga RM25-30..
Harini, kami di Salju Creative ingin memberi anda secara percuma.. 
Kalau nak, jom join contest ni.. hehe..

ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA



p/s: kesemua pemenang akan menerima sehelai t-shirt pilihan sendiri, tertera nama blog anda=) suka tak?

CARA PENYERTAAN
1. Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative.
2. Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.
3. Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
# Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
#Banner yang dilinkkan ke blog ini.
#Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
#Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)

KRITERIA PEMENANG
3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN
31 MAC 2013

SEKIAN, TERIMA KASIH
^,^

------------------------tambahan dan peringatan 28/2/2013...----------------------------

SARINGAN PEMENANG akan dibuat pada 31MAC2013 jam 2pm.. CARA PEMILIHAN PEMENANG;
1. AYAT MANIS TENTANG SALJU CREATIVE
2. MEMENUHI SYARAT-SYARAT PENYERTAAN (SETIAP BLOG AKAN DI CHECK)
*ada diantara peserta yang tidak memenuhi syarat penyertaan.. masih ada masa untuk berbuat demikian (terutama syarat penyertaan no 1 & 2) untuk melayakkan anda tersenarai dalam calon pemenang!!

ok.. terus support kami di salju creative!!
tq
^.^

122 comments:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "