Monday, 25 February 2013

CONTEST 1: "I LOVE SALJU CREATIVE"

Assalamualaikum..


Banner Contest

Pertandingan ini dibuat untuk memberi peluang kepada anda memakai tshirt yang tertera nama blog anda.. 
Sehelai roundneck t-shirt, biasanya berharga RM25-30..
Harini, kami di Salju Creative ingin memberi anda secara percuma.. 
Kalau nak, jom join contest ni.. hehe..

ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA



p/s: kesemua pemenang akan menerima sehelai t-shirt pilihan sendiri, tertera nama blog anda=) suka tak?

CARA PENYERTAAN
1. Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative.
2. Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.
3. Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
# Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
#Banner yang dilinkkan ke blog ini.
#Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
#Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)

KRITERIA PEMENANG
3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN
31 MAC 2013

SEKIAN, TERIMA KASIH
^,^

------------------------tambahan dan peringatan 28/2/2013...----------------------------

SARINGAN PEMENANG akan dibuat pada 31MAC2013 jam 2pm.. CARA PEMILIHAN PEMENANG;
1. AYAT MANIS TENTANG SALJU CREATIVE
2. MEMENUHI SYARAT-SYARAT PENYERTAAN (SETIAP BLOG AKAN DI CHECK)
*ada diantara peserta yang tidak memenuhi syarat penyertaan.. masih ada masa untuk berbuat demikian (terutama syarat penyertaan no 1 & 2) untuk melayakkan anda tersenarai dalam calon pemenang!!

ok.. terus support kami di salju creative!!
tq
^.^

122 comments:

Sherlyanna angiela Martin said...

SAYA JOIN SALJU CREATIVE.. ^^
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Affy Martin said...

joined

http://affy-martin.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Aimi Rahim said...

http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-saya-nak-t-shirt-blog.html

Dianaa said...

FD join cuba nasib ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

anis suryanie said...

anis join, desperately nak t-shirt blog tu! hehe

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

(^,^) said...

terima kasih sudi join contest!!
terus support us k ^.^

farah syamimi said...

saya join
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Mira Yuriko ! said...

join contest ini :D

http://mirayuriko95.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

zaza nizam said...

Salam perkenalan ! zaza cuba nasib :)
http://zazanizam.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anis Zainudin said...

join :)

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/tajuk-saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Bella D'secret said...

http://belladsecret.blogspot.com/2013/02/saya-nak-tshirt-blog-awak-nak.html - Join

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Alja Join ! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anne Rihann said...

dah follow, like n join!!!!

http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Ismah Atikah said...

JOIN!

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Sulyanie Ghazali said...

Saya join :D

http://loverousinme.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

noorkhuzieen perli said...

joined..

http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Puteri Nur Hidayah said...

Puteri pun join skali taw...! :D TQ!

http://puteridreams.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

ANa Ahmad said...

AA join ye :)

http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anonymous said...

i follow

Nao Mei said...

cik akak pun dah follow gak...nanti cik akak join contest..masih cari ayat-ayat power ranger dulu :)

Setiasmile said...

salam ukhuwah..
gud luck tok sume pserta..
setiasmile un nak join jgk..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dilah said...

http://dilahisawesome.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html join your contest . please take a look :)

Mieza Suhaini said...

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/contest-1-i-love-salju-creative.html

(^,^) said...

terima kasih semua!!... :)

Emmy Farhany Ahmad said...

ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ

emmy join yer

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

MajdiahMarzuki said...

saya join

http://farahmajdiah.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Norvanida said...

Saya join :)

http://norvanida.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

AyuInsYiraH said...

ayu join ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

amy fendi said...

Saya join :) http://amyfendi.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

selamat berjaya bagi yang menyertai.. ^_^

waniey20~ said...

join!!

http://rosepurple92.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

arifah said...

Ifah join ;)
http://lovepinkylife.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

arifah said...
This comment has been removed by the author.
Mazelina Zaini said...

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

N|A|N said...

I'm join
http://callmealia.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

aien hermionie said...

aien join... http://www.aienhermionie.my/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Fiqa Nsz said...

fiqa join :D

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Fiqa Nsz said...

fiqa join :D

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

maryaya dimple said...

dgn lafaz basmalah , saya meng'joinkan diri :)

http://kitaberbezahati.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak-52.html

Salmiah said...

akk join jugak... tq sbb invite...
http://armifdesign.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Adam Faiz said...

join :D

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

teha marshellow yui said...

http://watasin.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Alia Az said...

alia join ye .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Aqilah Qilala said...

Join dengan rase bangga nyer! :D

http://happylifeqila.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Nur Dayana said...

Yana joinn . Hope dapat menang . Aminnn ..
http://nurdayanasofeamohamad.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Siti Ruzana said...

Hye Anna join =)

http://annamammamia.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Kalau ade rezeki, Insyaallah boleh menang :)

Marionette Myrrh said...

dengan lafaz...ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ
mira join....harap leyh menang yerr..:)
http://memeystorystory.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anonymous said...

saya join..hehehe

http://kelincimalu.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Anonymous said...

saya join..hehehe

http://kelincimalu.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

zulaika zulkifly said...

dtg ngorat salju creative !
http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

E-ra paSha said...

mudah-mudahan e-ra menang

http://www.e-rapasha.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Syahmi Meon said...

http://syahmimeon.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Pena Islam said...

dengan lafaz bismillah..saya sertai contest nih
http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/contestsaya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Aku Penghibur said...

saya join jugak -->http://www.akupenghibur.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Ammar Yasier said...

Sudah join!! http://kiblatcintaku.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Nasuha said...

Saya ikut serata
http://nasuhanass.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

aini n_ar said...

aini join. .
http://norainirahman.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

nabila biela said...

sy join!!
http://www.nabilabiela.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

hasrul hassan said...

As-Salam. HH join segmen ini. Dan telah buat satu entri seperti yang diminta, bolehlah baca:

http://www.hasrulhassan.com/2013/03/penjenamaan-blog-menerusi-baju.html

Harap penuhi syarat seperti diminta. Oh ya, ada kesukaran untuk jadi follower blog, boleh berikan link yang mudah untuk follow tak? Atau letakkan Google+ Follower ke.

Terima kasih.

Nurul Aini said...

Salam, saya join. ^___^


http://www.ainizakaria.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Sya Syahirah said...

Join sekaki.Hehe. Click sini untuk ke entry saya :))

eyra said...

Saya join ;)

http://eyraofficial.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Maisarah Azmi said...

saya join juga ye. http://www.sararose.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Aiman Ghazali said...

Assalam, Aim join ya?

http://darkenation.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

iu-hazirah said...

saya baru join... harap menjadi pilihan, tq salju creative

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak-i.html

iu-hazirah said...
This comment has been removed by the author.
iu-hazirah said...
This comment has been removed by the author.
Lynn Easyanz said...

i'm in Salju;-)

http://snowgirlz.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

p/s : blh x kalo mntk u guys follow my blog back?hihi..thanks n all the best!!

Azney Shamsuddin said...

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Khairil Mazri said...

assalamualaikum...

sy dah join contest :)

http://www.khairilmazri.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

zakie 11 said...

hnya mampu mencuba dan pasrah kepada allah >_<

http://zakie11.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Amer Amirah said...

http://ameramirah.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

join! hope ade lucky dkt sini :)

Amer Amirah said...
This comment has been removed by the author.
Amer Amirah said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Nasuha said...

Dengan harapan boleh menang . Insya Allah ..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2013/03/contest-1-i-love-salju-creative.html

noorkhuzieen said...

saya nak menang jadi saya join la..

http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Miss Za said...

Za join!!
http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Huraiyah said...

Huraiyah pun dah join.

http://adorablehuraiyah.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

MisZ aA said...

tumpang lalu. saya mahu join.
http://misz-aa.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

salam, jcb join ! :D

http://www.mayesa-jcb.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

eimah siti said...

cik siti join... http://eimah2328.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

A SY said...

http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Farahin Izzati said...

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

#HyunSeungOppa said...

http://misshazirahlolipop.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

*join Salju Creative!

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

~IraNur~ said...

join :)

http://irapunyela.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Cik Zara said...

http://blueyarns.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

eCha said...

join....

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Shazwani Othman said...

http://serioushearts.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Sis Facemuslim said...

sis join...

http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Cik Shazwani said...

http://cikgadisfantasy.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html
http://www.facebook.com/cik.sha.37 (Cik Sha) in da contest !

Kad Kahwin said...

terima kasih semua peserta kerana menjoinkan diri:)

Nur Amiera said...

join :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

lina lilo said...

saya join

http://luvlina.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Aina Areen said...

aina join sini :)

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Bahrain Ramlan said...

Baru join..
all the best!.

http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Kad Kahwin said...

Masih ada lebih kurang seminggu untuk join contest!!! Terima kasih kpd yang dah join ye.. Pastikan semua syarat dipatuhi... :)

ahmad zamani said...

tak mau join kerana sudah pasti tak dapat punya. orang beratus. tshirt hanya 3. kih kih kih

ahmad zamani said...

saya pun nak buat pertandingan. kih kih kih. siapa boleh tolong. kih kih kih

ahmad zamani said...
This comment has been removed by the author.
ahmad zamani said...
This comment has been removed by the author.
heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Hanny Abdullah said...

Salam...
Mamahanny join ya..

http://mamahannybunny.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak-contest.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

FOLLOWER KE 121

Mohd Hakim said...

Saya join..

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

good luck you all

Effa Nadia said...

Effa join. TQ :D :D :D

http://loveletter99.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

fara lulu ^^ said...

Joined :) Kalau saya diisytiharkan menang {amin} saya nak nombor dua :)
http://faralalalala.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Arya Addin said...

Join .. dah lama sangat memerhati .. hehe

http://kakijoin.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

-arya addin-

wan niahix said...

Join...

http://niahix01.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Hs Green said...

join..

http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

saya join

http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Hafidhzah Hasim said...

fiza join :) http://akuedyedankoe.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Kad Kahwin said...

Assalamualaikum...

Tahniah kepada semua peserta yang telah meneyertai contest i love salju creative :) Nama-nama pemenang akan diumumkan selepas kami meneliti kesemua slogan dan syarat-syarat yang ditetapkan..
Beri kami tempoh lebih kurang seminggu ye..
Harap kalian sabar menanti.. :)

Thanks,
With love..

http://www.facebook.com/SaljuCreative?ref=hl

TiranaAduka said...

salam...alamak dah lewat nak join..
serius kata memang cantik..kalau saya nak beli boleh...

tiranaaduka@gmail.com

kalau tak keberatan...
thanks....

From TiranaAduka.....: Hadiah Yang TiranaAduka Tawarkan Pada Bulan April 2013

Nasuha said...

TAK SABAR NK TUNGGU HARI PENGUMUMAN PEMENANG. Baju kluaran Salju Creative mmg cantik dan terbaik! Go Salju Creative!

iu-hazirah said...

bila nak di umumkan dah lama tunggu

umizue said...

kan dah announce, mengambil masa seminggu :)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "